Butlers Cafe

The Brief

To design a refreshed counter/servery space with new lighting and updated menus and signage for a busy café that operates with in a thriving shopping centre in the heart of Bristol centre.

The Result

A long counter that runs the width of the shopfront, with dark counter top and a soft wooden fascia. Angled backlit logos at high level to stand prominently facing towards the catering hall of the shopping centre followed by a large backlit menu over each servery/display unit and till.

The servery was long enough to fit in 3 larger drop in display units, we opted for a square glass finish. The first 2 are heated with cold section siting closest to the till.

For this project we teamed up with shopfitters Out Of The Woodwork and sourced drop in units from Victor Manufacturing.